Vooraankondiging structuurvisie Wengelerhoek

Wengelerhoek is de naam van de nieuwe woonwijk in Wijhe Zuid, tussen de Omloop en de Zandhuisweg. De gemeente heeft de Wengelerhoek al langer in beeld als toekomstige nieuwbouwlocatie en binnenkort start de gemeente met de nieuwbouwplannen. Een van de eerste stappen is het maken van een structuurvisie voor het gebied.

Het college van B en W van Olst-Wijhe maakt op grond van artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening bekend dat de volgende structuurvisie wordt voorbereid:

Aanvullingen op structuurvisie Olst-Wijhe

Wengelerhoek, het nieuwe buurtschap van Wijhe. Voor oude en nieuwe Wijhenaren.

Het gaat om een gebiedsgerichte structuurvisie voor Wengelerhoek (kadastraal bekend als gemeente Wijhe, sectie E, nummers 3342, 2881, 2882. 600, 3486, 195 en 2322). De structuurvisie laat zien welke woningbouwplannen de gemeente heeft met dit gebied.

Dit is een vooraankondiging. U kunt op dit moment dus nog geen stukken inzien of een reactie geven. Binnenkort legt het college de structuurvisie Wengelerhoek ter inzage. In de tijd dat de structuurvisie ter inzage ligt kunt u reageren. De bekendmaking van de ter inzage termijn leest u in de IJsselberichten in Huis aan Huis Reklamix en op www.olst-wijhe.nl.

 

Naar boven