Omgevingsvergunningen

Verleende Omgevingsvergunningen

Tot en met 21 september 2022 hebben burgemeester en wethouders de volgende besluiten verzonden:

Verleend (reguliere procedure)

- Blokmakerstraat 6, het bouwen van een loods (16/09);

- Dotterbloemstraat 171, het plaatsen van een bijgebouw (15/09);

- Industrieweg 34, het verbouwen van een kantoor (15/09);

- Kiepheugte 6, het kappen van 1 berk, onder voorwaarde van herplant (20/09);

- Krulzoom 32, het plaatsen van een dakkapel (15/09);

- Portugallaan 3, het uitbreiden van een bedrijfsgebouw, het aanleggen van een uitrit en het wijzigen van een uitrit (21/09);

- Vaart N.Z. 6, het legaliseren van een interne wijziging (20/09).

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag van verzending van het besluit naar de aanvrager, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het College van burgemeester en wethouders, Postbus 30018, 9400 RA Assen. Als belanghebbenden een bezwaarschrift hebben ingediend kunnen zij ook de Voorzieningenrechter rechtbank Noord-Nederland locatie Groningen, Postbus 150, 9700 AD Groningen, verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

Ontheffing bouwbesluit i.v.m. het werken buiten de normale werktijden en mogelijke geluidsoverlast A28 nabij De Haar te Assen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij de volgende ontheffing hebben verleend aan KWS Infra BV van het bepaalde in artikel 8.3 van het bouwbesluit.

Deze ontheffing is verleend voor bouw- en slooplawaai voor de onderhoudswerkzaamheden aan voertuigkeringen ter plaatse van D ter hoogte van de Haar aan de A28 te Assen. Omdat er in de avonduren wordt gewerkt, is er een ontheffing nodig.

De werkzaamheden vinden plaats op donderdag 6 oktober 2022 van 18:30 uur tot vrijdagmorgen 7 oktober 2022 06:00 uur. Om zo weinig mogelijk overlast voor het wegverkeer op de A28 te veroorzaken, is het nodig om in de avonduren te werken. De werkzaamheden zijn nodig voor het vervangen en/of plaatsen van nieuwe voertuigkeringen te Assen.

De omwonenden worden schriftelijk op de hoogte gebracht. KWS Infra BV zal er al het mogelijke aan doen om de overlast tot een minimum te beperken. Toch zal er sprake zijn van overlast. Wij vragen u hiermee rekening te houden.

 

Naar boven