Conceptvisie ‘Bouwen in het buitengebied van Nuenen, richtlijn voor Ruimte voor Ruimte-initiatieven in bebouwingsconcentraties’, gemeente Nuenen c.a.

De conceptvisie geeft voorwaarden en ontwerprichtlijnen voor de ontwikkelingsmogelijkheden voor Ruimte voor Ruimte woningen binnen bebouwingsconcentraties in de gemeente Nuenen c.a.. De visie zal ter vaststelling worden voorgelegd aan de gemeenteraad. Na vaststelling zullen initiatieven worden getoetst aan deze visie.

 

Ter inzage

Conceptvisie ‘Bouwen in het buitengebied van Nuenen, richtlijn voor Ruimte voor Ruimte-initiatieven in bebouwingsconcentraties’ ligt met ingang van 3 februari 2022 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. De conceptvisie kan op afspraak of tijdens openingstijden bij de receptie van het gemeentehuis Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen worden ingezien.

 

Het plan is ook raadpleegbaar via de website www.nuenen.nl. Hiervoor kunt u de zoekterm ‘Visie Ruimte voor Ruimte’ invoeren.

 

Indienen inspraakreactie

Binnen de termijn van ter inzage legging kan een ieder een inspraakreactie over deze conceptvisie kenbaar maken. Een schriftelijke inspraakreactie richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Nuenen c.a., Postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. U kunt een brief per post of online naar ons sturen. U kunt dat doen via de website. Een elektronische brief wordt als een officiële brief in behandeling genomen. Een inspraakreactie kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt bij A. Ras van de Afdeling Ontwikkeling (telefoonnummer 040 – 2631 631).

 

Ter informatie

Door het indienen van een inspraakreactie gaat u akkoord met openbaarmaking van uw straat- en huisnummergegevens. Deze gegevens zijn naast de inhoud van uw inspraakreactie van essentieel belang voor een zorgvuldige belangenafweging. Overige persoons- en adresgegevens, zoals uw naam, worden geanonimiseerd. Uiteraard worden deze gegevens enkel gebruikt voor het doel waarvoor u deze ter beschikking heeft gesteld, ter behandeling van zaak.

 

Nuenen, 2 februari 2022

 

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

 

Naar boven