Schalkwijk, verleende omgevingsvergunning natuurontwikkeling door kleiwinning in het (noord)westelijke deel van de Schalkwijker Buitenwaard gedurende maximaal 10 jaar

De gemeente Houten heeft omgevingsvergunning UV21212, uitgebreide procedure verleend. Het besluit is gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit. De gemeente geeft hiermee toestemming voor de natuurontwikkeling door kleiwinning in het (noord)westelijke deel van de Schalkwijker Buitenwaard gedurende maximaal 10 jaar in Schalkwijk.

Het besluit ligt van 16 september 2022 tot en met 28 oktober 2022 in het gemeentehuis ter inzage en treedt op 29 oktober 2022 in werking; zie voor aantekenen van beroep en schorsen van de werking onder Beroep en Voorlopige voorziening.

Beroep

Bent u het niet eens met dit besluit dan kunt u beroep aantekenen, mits u belanghebbende bent.

Beroep tegen het besluit aantekenen kan tot en met 28 oktober 2022 bij rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht; daar zijn kosten aan verbonden en het schorst niet de werking van dat besluit.

Voorlopige voorziening

Voor het schorsen van de werking van een besluit moet u de voorzieningenrechter van rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht, om een voorlopige voorziening vragen; daar zijn kosten aan verbonden.

Inhoud beroep en voorlopige voorziening

Een beroepschrift moet ten minste bevatten:

- uw naam en adres, datum en handtekening;

- een omschrijving, datum en kenmerk van het besluit;

- de reden(en) waarom u het niet met dat besluit eens bent.

Meer informatie

https://www.houten.nl/gemeentelijke-organisatie/wet-en-regelgeving/bezwaar-voorlopige-voorziening-en-beroep

Naar boven