Ontwerpbestemmingsplan ‘Kom Varsseveld, supermarkt Boterstraat”

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Kom Varsseveld, supermarkt Boterstraat” met identificatienummer NL.IMRO.1509.BP000164-ON01, ter inzage ligt.

Plangebied en inhoud van het bestemmingsplan

Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het oostelijk deel van het terrein van de voormalige zuivelfabriek aan de Boterstraat in Varsseveld.

Aan de noordzijde wordt het plangebied begrensd door de bestaande bebouwing aan de Eikenlaan, aan de oostzijde door de Boterstraat, aan de zuidzijde door de Zuivelstraat en aan de westzijde door het deel van het terrein van de voormalige zuivelfabriek waarvoor een afzonderlijk bestemmingsplan is vastgesteld om tot realisering van woningbouw te komen.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan “Kom Varsseveld, supermarkt Boterstraat” ligt van 3 februari 2022 tot en met 16 maart 2022 voor iedereen ter inzage. Wanneer u de stukken in het gemeentehuis wilt inzien, kunt u hiervoor een afspraak maken bij Balievergunning­en. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar (0315) 292 292 of een e-mail sturen naar balievergunningen@oude-ijsselstreek.nl. Het ontwerp­bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via www.ruimtelijkeplannen.nl wanneer u zoekt op de naam van het bestemmingsplan. In het gemeentehuis kunt u het bestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Oude IJsselstreek, Postbus 42, 7080 AA Gendringen. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u een afspraak maken via het Telefonisch Informatie Centrum (TIC), telefoonnummer (0315) 292 292.

Naar boven