Ontwerp-locatieplan Afvalcontainers appartementencomplexen - Fase 2g Gemeente Lansingerland

Beschrijving: Ontwerpbesluit afvalcontainers

Het betreft het plaatsen van ondergrondse containers ten behoeve van het inzamelen van restafval en bovengrondse containers voor de gescheiden inzameling van GFT. 

Inzage

U kunt het ontwerp-locatieplan inzien via het gemeenteblad op www.overheid.nl. De zienswijze termijn loopt voor 6 weken. U kunt ook telefonisch contact opnemen of een afspraak maken met vakgroep afval en schoon om het ontwerp locatieplan in te zien op het gemeentehuis via telefoonnummer 14 010.  

Zienswijze

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden een zienswijze indienen tegen het ontwerpbesluit. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen aan gemeente Lansingerland, ter attentie van burgemeester en wethouders, afdeling Beheer en Onderhoud, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs o.v.v. zienswijze BW2200170. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met vakgroep afval en schoon via telefoonnummer 14 010. Bij uw zienswijze vermeldt u in ieder geval uw naam en adres, de datum, op welk besluit uw zienswijze betrekking heeft, de containerlocatie waarop uw zienswijze gericht is en de reden(en) van uw zienswijze. 

Het college zal met inachtneming van eventuele zienswijzen, een beslissing nemen over de vaststelling van het definitieve locatieplan. Alleen belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen indienen over een voorgenomen ontwerpbesluit kunnen later beroep bij de Raad van State aantekenen tegen een definitief besluit.

Naar boven