Kennisgeving besluit 2021-028120, Rijksweg 23, 6267AD Cadier en Keer

Betreft: het splitsen van het bedrijfspand in 11 appartementen op het perceel Rijksweg 23 in Cadier en Keer en het verbod van het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen op het perceel kadastraal bekend CDR00, sectie A, nummer 4789

Locatie: Rijksweg 23, 6267AD Cadier en Keer

Besluit: verleend

Verzenddatum besluit: 16 september 2022

Datum ter inzage: 21-9-22

Kenmerk: 2021-028120

Procedure: Uitgebreid

Er is besloten de volgende activiteit(en) te verlenen:

  • bouwen in afwijking van het bestemmingsplan

  • bouwen van een nieuw bouwwerk

U kunt deze stukken op afspraak inzien. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Eijsden-Margraten via vvth@eijsden-margraten.nl of 043-4588488. Tevens is het besluit en de bijbehorende stukken digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl .

Niet eens met het besluit?

Bent u het met deze beslissing niet eens, dan kunt u hiertegen schriftelijk beroep instellen. In het beroepschrift schrijft u tegen welke beslissing u beroep aantekent en waarom. Denkt u eraan dat u het beroepschrift dagtekent, ondertekent en dat u uw naam en adres vermeldt. Als het kan ook een kopie van de beslissing meesturen. Het beroepschrift stuurt u naar de rechtbank Limburg, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. U heeft zes weken om het beroepschrift in te dienen. De uiterste datum is zes weken plus één dag na de datum waarop wij het besluit ter inzage hebben gelegd.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor heeft u uw elektronische handtekening (DigiD) nodig. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Als u beroep instelt, treedt het besluit toch in werking. Alleen als er spoedeisende belangen zijn die dat nodig maken, kunt u bij de rechter om een tijdelijke maatregel vragen. Dat heet een voorlopige voorziening. Alle informatie hierover kunt u krijgen via de griffie van de rechtbank Limburg, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

In beroep gaan en een voorlopige voorziening vragen is niet gratis. De griffie van de rechtbank kan u informeren over de kosten.

Het college van Burgemeester en Wethouders van Eijsden-Margraten.

Naar boven