Besluit wijziging van de Regeling eenmalige bekostiging voorscholen in verband met corona Apeldoorn 2021-2022

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Apeldoorn, gelet op Titel 4.2 van de Algemene wet bestuursrecht en de Algemene subsidieverordening gemeente Apeldoorn;

 

Besluit:

 

vast te stellen de volgende wijziging van de Regeling eenmalige bekostiging voorscholen in verband met corona Apeldoorn 2021-2022

 

  • A.

    Aan artikel 2 Activiteiten en vereisten wordt toegevoegd:

     

    • 3.

      Indien de ontvanger van de bekostiging door omstandigheden verband houdende met corona redelijkerwijs niet in staat is de activiteiten waarvoor de bekostiging is verleend binnen de oorspronkelijke periode af te ronden, kan het college in afwijking van artikel 2, tweede lid onder c, op aanvraag de periode waarbinnen de activiteiten moeten worden uitgevoerd verlengen tot en met 31 december 2022.

  • B.

    Aan artikel 10 Vaststelling van de bekostiging wordt toegevoegd:

     

    • 3.

      Als de periode waarbinnen de activiteiten moeten worden uitgevoerd verlengd wordt tot en met 31 december 2022 dan dient de ontvanger van de bekostiging voor 1 april 2023 een aanvraag tot vaststelling van de bekostiging in.

  • C.

    Artikel 12 Inwerkingtreding wordt als volgt gewijzigd:

     

    Deze regeling treedt in werking op de dag na die van bekendmaking en werkt terug tot en met 24 juni 2021. De regeling vervalt met ingang van 1 augustus 2023.

Aldus vastgesteld op 8 september 2022

Het college van burgemeester en wethouders,

De secretaris,

T.J.H.M. Berben

de burgemeester,

A.J.M. Heerts

Naar boven