Ontwerpbesluit voor het vaststellen van hogere waarden voor acht zorgappartementen vanwege wegverkeerslawaai aan Susterderweg 31 te Nieuwstadt

Ontwerpbesluit hogere waarde Wet Geluidhinder

Burgemeester en Wethouders van Echt-Susteren maken bekend dat zij voornemens zijn hogere waarden vast te stellen voor acht zorgappartementen vanwege wegverkeerslawaai, als bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder.

De zorgappartementen zijn gelegen in een nieuw te realiseren woonzorgcomplex aan de Susterderweg 31 in Nieuwstadt. Momenteel is op deze locatie een kantoorpand gesitueerd. Dit pand zal worden gesloopt om plaats te maken voor het woonzorgcomplex.

Het ontwerpbesluit alsmede de overige relevante stukken liggen vanaf vrijdag 16 september 2022 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Echt-Susteren bij de receptie in de publiekshal, Nieuwe Markt 55 te Echt. Gedurende deze termijn kunnen door belanghebbenden ten aanzien van het ontwerpbesluit schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen worden ingebracht. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan Burgemeester en Wethouders van Echt-Susteren, Postbus 450, 6100 AL Echt.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u tijdig telefonisch een afspraak te maken voor overleg via telefoonnummer 0475-478 478.

Echt-Susteren, 15 september 2022 

 

Naar boven