Inspraak

Woonwagenbeleid & Verhuurbeleid woonwagenstandplaatsen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand heeft op 25 januari 2022 het Woonwagenbeleid & Verhuurbeleid woonwagenstandplaatsen 2022 in concept vastgesteld. In deze beleidsstukken wordt beschreven hoe en voor wie Twenterand woonwagenbewoning mogelijk maakt.

Waar kunt u het Woonwagenbeleid & Verhuurbeleid woonwagenstandplaatsen inzien?

De concept beleidsplannen liggen vanaf woensdag 2 februari 2022 tot en met woensdag 2 maart 2022 ter inzage. Ook kunt u de beleidsplannen in deze periode digitaal raadplegen via www.twenterand.nl.

Vanwege de coronasituatie kunnen de beleidsplannen ook op verzoek aan u worden toegezonden. Hiervoor kunt u contact opnemen met dhr. J. Kemna via telefoonnummer 06 21409123 of per e-mail woonwagen@twenterand.nl. Ook voor vragen kunt u contact opnemen.

Hoe kunt u reageren?

Uw schriftelijke reacties op de concept beleidsplannen kunt u indienen tot en met 2 maart 2022. De reactie kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand.

Wat gebeurt er met uw reactie?

Na afloop van de inspraaktermijn vindt een beoordeling van de reacties plaats. Bezien zal worden of de reacties aanleiding geven het conceptbeleidsplan op onderdelen bij te stellen. Alle belanghebbenden die hebben gereageerd krijgen een reactie nadat nadere besluitvorming op dat gebied heeft plaatsgevonden.

Naar boven