Bekendmaking Ontwerpuitwerkingsplan ‘Ambulancepost Houten’

Op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht maken burgemeester en wethouders van Houten bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Ambulancepost Houten’ met ingang van donderdag 15 september 2022 tot en met woensdag 26 oktober 2022 ter inzage wordt gelegd. Dit ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien.

Ontwerpuitwerkingsplan ‘Ambulancepost Houten’

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend het ontwerpuitwerkingsplan Ambulancepost Houten ter inzage te leggen. Op 6 september 2022 heeft het college besloten om in te stemmen met het ontwerpuitwerkingsplan Ambulancepost Houten. Dit uitwerkingsplan kunt u inzien.

Het plan biedt invulling aan de uitwerkingsbevoegdheid om aan de Brug 2 een nieuwe ambulancepost te bouwen. Het perceel krijgt de bestemming ‘Maatschappelijk’.

Waar en wanneer kunt u het uitwerkingsplan inzien?

Het uitwerkingsplan kunt u inzien in het gemeentehuis. Dit kan van 15 september 2022 tot en met 26 oktober 2022. Hiervoor kunt u een afspraak maken via (030) 63 92 611 De openingstijden vindt u op www.houten.nl/open.

Gedurende deze periode kunt u ook het ontwerpuitwerkingsplan met bijbehorende stukken inzien via:

  • 1.

    Externe link:www.ruimtelijkeplannen.nl met het plannummer: NL.IMRO.0321.0730RAVU-OWUP;

  • 2.

    de gemeentelijke website: www.houten.nl/ruimtelijkeplannen.

Wilt u uw mening kenbaar wil maken?

Tijdens de inzagetermijn kunt u een zienswijze op het ontwerpuitwerkingsplan geven. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. Uw schriftelijke zienswijze(n) stuurt u aan het college van Houten, Postbus 30, 3990 DA Houten. Voor uw mondelinge zienswijze(n) maakt u een afspraak met de heer F. Morel (team Ruimtelijke Ontwikkeling). Hiervoor belt u naar (030) 63 92 611.

Vervolg

Na afloop van de inzageperiode worden de eventueel ingediende zienswijzen beoordeeld. Daarna beslist het college over het vaststellen van het uitwerkingsplan.

Houten, 15 september 2022

Naar boven