Toestemming voor het gebruik van een Alcoholwetvergunning aan Bandertlaan 3 te Echt

Alcoholwetvergunning

De burgemeester heeft op 1 september 2022 een Alcoholwetvergunning verleend aan Handboogvereniging De Ster voor het uitoefenen van het horecabedrijf in de horeca-inrichting gevestigd op het perceel Bandertlaan 3, 6101 LZ te Echt.

Beroep instellen

U kunt binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is verzonden daartegen in beroep gaan bij de Rechtbank Limburg. Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt, stuur uw beroepschrift dan naar:

Rechtbank Limburg

Team Bestuursrecht

Postbus 950

6040 AZ Roermond

U moet uw beroepschrift ondertekenen. In uw beroepschrift moet u tenminste vermelden:

  • -

    Uw naam, adres en telefoonnummer;

  • -

    De datum van uw beroepschrift;

  • -

    Een omschrijving van het besluit waartegen uw beroep is gericht;

  • -

    De reden waarom u beroep instelt.

Bij het beroepschrift kunt u het beste een afschrift meesturen van het besluit waartegen u beroep instelt. U moet voor het indienen van een beroepschrift aan de rechtbank griffierechten betalen.

Digitaal beroep instellen

U kunt bij de genoemde rechtbank ook digitaal beroep instellen. Ga dan naar: https://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U moet daarvoor een elektronische handtekening hebben (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Besluit schorsen

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat het besluit blijft gelden in de tijd dat het beroepschrift in behandeling is. Vindt u dat u vanwege spoed niet op de uitspraak van de rechtbank kunt wachten, bijvoorbeeld omdat het besluit onherstelbare gevolgen voor u heeft? Dan kunt u de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg vragen om dit besluit te schorsen en/of een voorlopige voorziening te treffen. Stuur uw verzoek naar:

Rechtbank Limburg

Postbus 950

6040 AZ Roermond

U moet voor het indienen van een verzoek aan de rechtbank griffierecht betalen. U kunt alleen een verzoek indienen als u binnen de termijn van zes weken beroep heeft ingesteld.

Echt-Susteren, 15 september 2022

Naar boven