Kennisgeving besluit op aanvraag beschikking, Duivenstraat 4, 6261NT Mheer

Betreft: het doorvoeren van wijzigingen van een bouwplan waarvoor in 2019 vergunning is verleend

Locatie: Duivenstraat 4, 6261NT Mheer

Besluit: verleend

Verzenddatum besluit: 12 september 2022

Kenmerk: 2022-007395

Procedure: Regulier

Er is besloten de volgende activiteiten te verlenen:

  • gedeeltelijk verbouwen van een bouwwerk

  • wijzigen van een monument

U kunt deze stukken op afspraak inzien. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Eijsden-Margraten via vvth@eijsden-margraten.nl of 043-4588488.

Niet eens met het besluit?

Tegen dit besluit kan binnen 6 weken, met ingang van de dag direct na de datum van verzending van dit besluit, een gemotiveerd bezwaarschrift worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten. Daarvoor is wel vereist dat de bezwaarmaker een belang heeft dat rechtstreeks is betrokken bij het besluit. De wettelijke grondslag van de bezwaarmogelijkheid staat in artikel 7:1 in combinatie met artikel 6:4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Een bezwaarschrift kan niet worden ingediend langs elektronische weg (e-mail, sms, etc.). Per telefax (043-4588400) kan dat wel. Tevens kan de bezwaarmaker de voorzieningenrechter van de rechtbank Limburg, Sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond verzoeken een voorziening te treffen, als grote spoed dat vereist, gelet op de betrokken belangen.

Een digitaal verzoek om een voorziening te treffen bij de genoemde rechtbank is mogelijk via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor is een elektronische handtekening (DigiD) nodig. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Een voorlopige voorziening vragen is niet altijd gratis. De griffie van de rechtbank kan u informeren over de kosten.

Het bezwaarschrift moet ten minste bevatten:

  • a. naam, adres en handtekening van de indiener;

  • b. de datum van het ondertekenen van het bezwaarschrift;

  • c. een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

  • d. de redenen van de bezwaren.

Als u vragen heeft over het indienen van een bezwaarschrift, bijvoorbeeld over de bezwaartermijn, dan kunt u contact opnemen met één van de juridisch medewerkers van het team VVTH+ via het telefoonnummer 043-458 8488.

Het college van Burgemeester en Wethouders van Eijsden-Margraten.

Naar boven