Ontwerpbestemmingsplan Frans van Mierisstraat 2

Van 15 september 2022 tot en met 26 oktober 2022 ligt het ontwerp van het bestemmingsplan Frans van Mierisstraat 2 met identificatiecode NL.IMRO.0200.bp1471-ont1 ter inzage. Het ontwerp betreft het saneren van een bedrijfslocatie en het realiseren van twee vrijstaande woningen en twee 2-onder-1-kap woningen aan de Frans van Mierisstraat 2 te Apeldoorn. De gemeenteraad is niet van plan een exploitatieplan vast te stellen.

Tijdens de periode waarin het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt kan iedereen een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan geven. Dat kan op de volgende manieren:

  • schriftelijk: stuur uw zienswijze naar de gemeenteraad, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn, onder vermelding van 'zienswijze over ontwerpbestemmingsplan Frans van Mierisstraat 2'. De zienswijzenbrief moet door u ondertekend zijn en ten minste uw naam, adres en woonplaats en indien mogelijk ook uw telefoonnummer bevatten.

  • mondeling: maak een afspraak met de heer S.K. de Groot telefoonnummer 14055.

  • digitaal: vul het formulier in op onze website, www.apeldoorn.nl/reactiebestemmingsplan (inloggen met DigiD).

Het indienen van digitale zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen via onze website www.apeldoorn.nl/Ter-inzage-Bestemmingsplannen.

Het bestemmingsplan is ook digitaal in te zien bij het Omgevingsloket. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u meer vertellen over het bestemmingsplan. Bij het Omgevingsloket kunt u alleen op afspraak terecht. Informatie over het maken van een afspraak en over de locatie van het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/afspraakomgevingsloket.

Apeldoorn, 14 september 2022

Naar boven