Voorgenomen verkoop/verhuur grond

Het college van burgemeester en wethouders van Epe maakt hierbij bekend dat de gemeente Epe koop- of huurovereenkomsten is aangegaan of voornemens is deze aan te gaan.

Locaties

Voorgenomen verkoop grond in Epe nabij Kapelstraat 64, kadastraal bekend als gemeente Epe en Oene, U 8964 groot 33 m2. Deze grond wordt verkocht aan de direct naast gelegen woning.

Voorgenomen verhuur grond in Epe nabij Pastoor Somstraat 1, kadastraal bekend als gemeente Epe en Oene, U 8301 groot 30 m2. Deze grond wordt verhuurd voor het plaatsen van een geldautomaat.

Voorgenomen verhuur grond in Epe nabij Laar-Enk 49, kadastraal bekend als gemeente Epe en Oene, U 8613 groot 1.200 m2. Deze groenstrook wordt verhuurd ten behoeve van het plaatsen van sport en beweegtoestellen en het plaatsen van een multifunctioneel sportveldje.

Informatie

Indien u ook in aanmerking had willen komen voor een van deze overeenkomsten dan kunt u voor nadere informatie binnen 4 weken contact opnemen met Jaquelien Buurkes, medewerker vastgoed en grondzaken, telefoon 14 0578 en e-mail: gemeente@epe.nl

Naar boven