Gemeente Nieuwegein; besluit Alcoholwet vergunning Newtonbaan 12

De burgemeester van Nieuwegein maakt bekend dat ingevolge artikel 3 en 4 van de Alcoholwet, op 2 februari 2022 een vergunning is verleend tot uitoefening van het horecabedrijf aan de Stichting ROC Midden Nederland ten behoeve van het Horeca & Toerisme College op het adres Newtonbaan 12, 3439 NK Nieuwegein.

 

Als de verlening van deze vergunning u rechtstreeks als belanghebbende treft en er door u, juncto artikel 6:13 Awb, eerder een zienswijze is ingediend of bezwaar is gemaakt tegen het verlenen van deze vergunning, wordt u gedurende 6 weken, vanaf de dag na deze publicatie, in de gelegenheid gesteld beroep in te dienen bij de Rechtbank Midden Nederland, Afdeling bestuursrecht.

 

Het indienen van beroep schorst de werking van dit besluit niet. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kunt u naast het instellen van beroep een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Aan een dergelijk verzoek zijn afzonderlijke kosten verbonden.

 

Wilt u meer weten over deze verleende vergunning? Neem dan contact op met het Team Vergunningen van de Stadswinkel, telefonisch bereikbaar onder nummer 030 - 607 1880 of via e-mail: sw.vergunningen@nieuwegein.nl

 

Nieuwegein, 2 februari 2022.

 

Naar boven