Toepassen bestuursdwang voor een rode Volkswagen Golf GTI met kenteken MM-BS-Z1 aan Jan van Cuykdijk/St. Elisabethstraat te Grave

Burgemeester en wethouders van gemeente Land van Cuijk maken bekend dat aan de Jan van Cuykdijk/St. Elisabethstraat te Grave - kadastraal perceelnummer GVE00 E 1593 – een voertuig op de openbare weg is geplaatst. Het betreft een personenauto, Volkswagen Golf GTI, rood van kleur, voorzien van het kenteken MM-BS-Z1. Dit voertuig verkeert rijtechnisch in onvoldoende staat van onderhoud en/of in een kennelijk verwaarloosde toestand. Dit is in strijd is met het bepaalde in artikel 5:5 van de Algemene Plaatselijke Verordening van de Gemeente Land van Cuijk 2022. De eigenaar van dit voertuig kon niet worden achterhaald.

Gelet op bovengenoemd artikel roepen wij de eigenaar of houder van dit voertuig op deze binnen veertien dagen na publicatie van deze bekendmaking te verwijderen. Indien dit voertuig niet binnen de door het college gestelde termijn is verwijderd, gaan wij op grond van artikel 125 Gemeentewet juncto artikel 5:21 e.v. van de Algemene wet bestuursrecht over tot de uitoefening van bestuursdwang. Hierbij zal het voertuig worden afgevoerd en worden vernietigd. In artikel 125 van de Gemeentewet in combinatie met artikel 5:30 van de Algemene wet bestuursrecht staat dat het college hiertoe bevoegd is.

Eventuele kosten die voortvloeien uit het toepassen van bestuursdwang zullen worden verhaald bij de eigenaar of houder van het voertuig indien deze zich kenbaar maakt bij de gemeente.

Voor eventuele vragen kan contact worden opgenomen met Team Ondersteuning Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving van de gemeente Land van Cuijk via het telefoonnummer 0485 854 000 of via het e-mailadres gemeente@landvancuijk.nl onder vermelding van kenmerk Z/22/081151.

 

Naar boven