Aanvraag vergunning voor het vervangen/ aanpassen van de reclame, Plantsoensingel Midden 2, 7041ZB 's-Heerenberg

De gemeente Montferland heeft een aanvraag voor een Omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het vervangen/ aanpassen van de reclame op locatie Plantsoensingel Midden 2, 7041ZB 's-Heerenberg. Het betreft de volgende activiteit(en):

  • het bouwen van een bouwwerk

  • het plaatsen van handelsreclame

De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2022-00000173.

Waarom publiceert de gemeente Montferland dit bericht?

Een Omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Montferland aangevraagd om toestemming te krijgen. Met dit bericht laat de gemeente Montferland u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt de gemeente Montferland een besluit over de aanvraag van de vergunning?

De gemeente Montferland heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 7 september 2022. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente Montferland een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de gemeente Montferland. Dit kan via het telefoonnummer 0316-291391 en kiezen voor optie 3.

Naar boven