Ontwerp wijzigingsplan Slingerbos, Ophemert

Burgemeester en wethouders van de gemeente West Betuwe maken bekend dat met ingang van woensdag 14 september 2022 het ontwerp wijzigingsplan ‘Slingerbos, Ophemert’ gedurende 6 weken ter inzage ligt.

Toelichting op het wijzigingsplan

Met het wijzigingsplan wordt de bouw op het zuidelijke deel van het woongebied Slingerbos in Ophemert mogelijk gemaakt.

Raadplegen planstukken.

De planstukken zijn te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl, met de IMRO-codering: NL.IMRO.1960.WPSlingerbos-ONT1.

De ter inzage gelegde stukken kunt u verder op afspraak inzien bij het Klantencontactcentrum in het gemeentehuis van West Betuwe, tijdelijk bezoekadres Van Dam van Isseltweg 4, 4191 KC Geldermalsen. Voor het maken van een afspraak neemt u contact met ons op via ons algemene telefoonnummer 0345 728800. Kijk voor de meest actuele openingstijden op de website van de gemeente: www.westbetuwe.nl

Reageren.

Gedurende de termijn van terinzagelegging (t/m dinsdag 25 oktober 2022) kan een ieder een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) sturen naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente West Betuwe, Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen. Indien u een mondelinge zienswijze wilt geven, dan dient u hiervoor uiterlijk één week voor het einde van de ter inzage termijn, eerst een afspraak te maken met het klantencontactcentrum van de gemeente West Betuwe: telefoonnummer (0345) 728800.

Naar boven