Ontwerp bestemmingsplan ‘Hoge Randweg tussen 4 en 6’

Burgemeester en wethouders van Maashorst maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Hoge Randweg tussen 4 en 6’ gedurende zes weken ter inzage wordt gelegd.

Ontwerp bestemmingsplan

Initiatiefnemer is eigenaar van een agrarisch perceel aan de Hoge Randweg. Initiatiefnemer heeft het voornemen om op dit perceel drie ruimte-voor-ruimte woningen te bouwen. Aan de westzijde zal een twee-onder-één kap woning worden gebouwd. Deze woningen krijgen een grondvlak van circa 85,5 m² per woning. Om de bestaande structuur met een verspringende voorgevelrooilijn te handhaven, wordt op het oostelijk perceelgedeelte op een wat grotere afstand van de weg een vrijstaande woning gebouwd met een grondvlak van circa 117 m². De twee-onder-één-kap woningen en de vrijstaande woning krijgen een eigen architectuur en bestaan uit één bouwlaag met een kap zoals in het buitengebied veelal gebruikelijk is.

Inzien

Het ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt ter inzage tijdens de openingstijden bij de centrale balie van de afdeling Publiekszaken in het Gemeentehuis, Markt 145 te Uden. De documenten zijn ook digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl, NL.IMRO.1991.BPHRandwtus4en6-ON01.

Indienen zienswijzen

Vanaf donderdag 15 september 2022 kan gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 26 oktober 2022, een ieder naar keuze mondeling of schriftelijk, met het naar voren brengen van een zienswijze reageren op het ontwerp bestemmingsplan.

Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerp bestemmingsplan kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 83, 5400 AB Uden. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar. Een zienswijze per e-mail wordt niet in behandeling genomen. De eventueel naar voren gebrachte zienswijzen zullen worden betrokken bij de verdere besluitvorming.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, bereikbaar op telefoonnummer 0413 281 911.

 

Uden, 14 september 2022

Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst

de secretaris

drs. D. van Deurzen

de burgemeester

drs. P.L.A. Rupp

Naar boven