Bekendmaking voornemen tot het geliberaliseerd verpachten van diverse percelen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Echt-Susteren maakt bekend dat de gemeente Echt-Susteren voornemens is haar pachtvrije percelen per 1 november 2022 te verpachten overeenkomstig de lijst van pachtvrije percelen 2022/2023 en verder.

Indien u deze lijst van pachtvrije percelen wenst in te zien dan kunt u een afspraak maken met onze medewerker, dhr. J. Botjes, medewerker team Ruimtelijk domein telefoon 0475-2 555 92.

De gemeente heeft de beoogde pachters geselecteerd op basis van de beleidsregels zoals vastgelegd in de Grondnota.

De gemeente Echt-Susteren is voornemens 20 dagen na de datum van deze publicatie over te gaan tot het verpachten aan de gegadigden zoals aangegeven in de lijst van de te verpachten percelen zoals ter inzage gelegd.. Andere partijen die menen als serieuze gegadigde in aanmerking te komen voor een van deze verpachtingen op basis van de hierboven genoemde toepasselijke criteria, kunnen zich binnen 20 dagen na datum van deze publicatie gemotiveerd melden bij de gemeente Echt-Susteren Dit kan via het versturen van een e-mail aan de heer Botjes, j.botjes@echt-susteren.nl onder vermelding van "Interesse pachtgronden 2023".

Indien u het niet eens bent met de beoogde verpachting zoals aangegeven op de lijst van pachtvrije percelen dient u jegens de gemeente een spoedprocedure (kort geding) te starten om ons te beletten om de door ons beoogde verpachting aan te gaan. Indien jegens ons binnen drie weken na de publicatie, geen spoedprocedure is bij de kort geding rechter van de rechtbank Limburg, locatie Roermond Postbus 950, 6040 AZ Roermond. aangespannen, zullen wij tot verpachting overeenkomstig de lijst van pachtvrije percelen

Voor vragen of inlichtingen kunt u terecht bij de heer Botjes door het verzenden van een e-mail naar: j.botjes@echt-susteren.nl

Echt-Susteren, 8 september 2022

Burgemeester en wethouders

Naar boven