Definitief besluit omgevingsvergunning voor het bouwen van een schuilplaats voor dieren en het handelen in strijd met het bestemmingsplan op Perceel C2717 en C2718 nabij Hogeweg 5a te Vierlingsbeek

BEKENDMAKING

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij met toepassing van artikel 2.1, lid 1, sub c. en artikel 2.12, lid 1, sub a. onder 3° van de Wabo een omgevingsvergunning hebben verleend voor de activiteit het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening en op grond van artikel 2.1, lid 1 sub a. van de Wabo voor de activiteit bouwen. De aanvraag voorziet in het bouwen van een schuilplaats voor dieren en het handelen in strijd met het bestemmingsplan op Perceel C2717 en C2718 nabij Hogeweg 5a te Vierlingsbeek. Het plan past niet binnen de planvoorschriften van het geldende bestemmingsplan ‘Vierlingsbeek’. Het plan kan gerealiseerd worden met toepassing van de genoemde afwijkingsbevoegdheid.

Het definitieve besluit met bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 14 september 2022 tot en met dinsdag 25 oktober 2022 ter inzage. De stukken zijn ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl, PLANNAAM OF -NUMMER: NL.IMRO.0756.PB21VlbHogewg5a-VA01

De stukken zijn ook digitaal opvraagbaar via het team Ondersteuning Vergunningverlening, Toezicht & Handhaving, via gemeente@landvancuijk.nl.

Tegen dit besluit kan gedurende de termijn van ter inzagelegging beroep worden ingesteld door belanghebbenden en door niet-belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen de ontwerpbeschikking of aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen in te brengen. Het beroepsschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Oost-Brabant sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA te ‘s-Hertogenbosch. Voor de behandeling van het beroep is griffierecht verschuldigd. Men kan ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via https://www.rechtspraak.nl/Paginas/Inloggen-Rechtspraak.aspx. Daarvoor moet men wel beschikken over DigiD. Kijk op de genoemde website voor de precieze voorwaarden.

Voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van dit besluit echter niet. Indien de onverwijlde spoed dit vereist kan men naast het indienen van een beroepschrift tevens de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Men kan ook digitaal een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via https://www.rechtspraak.nl/Paginas/Inloggen-Rechtspraak.aspx. Ook daarvoor moet men beschikken over DigiD. Kijk op de genoemde website voor de precieze voorwaarden.

 

Naar boven