Besluitenlijst college 30 augustus 2022 gemeente Oisterwijk

 

Het college heeft in de vergadering van 30 augustus 2022 de volgende besluiten genomen:

 

Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Oude Baan 9, Haaren

Het college heeft besloten om in te stemmen met het ontwerpbestemmingsplan Oude Baan 9, Haaren, waarmee wordt voorzien in de sanering en passende herbestemming van de varkenshouderij aan de Oude Baan 9 te Haaren tot een hoveniersbedrijf met aanhorigheden. De gemeenteraad wordt hierover geïnformeerd met een raadsinformatiebrief.

Principeverzoek Hoge Raam 4-4b en 4a Haaren

Het college heeft besloten in principe medewerking te verlenen aan het omzetten van de agrarische bestemming aan de Hoge Raam 4-4b in Haaren naar een recreatiebestemming ten behoeve van een outdoorbedrijf en recreatief nachtverblijf, met als nevenfunctie het verhuur van een loods ten behoeve van statische opslag en opslag en stalling van agrarische producten, goederen, werktuigen of materialen van een elders gevestigd agrarisch bedrijf. Tevens heeft het college besloten de principemedewerking van gemeente Haaren uit 2019 voor het van vorm veranderen van het agrarische bouwvlak aan de Hoge Raam 4a in Haaren in stand te laten. De raad wordt hierover geïnformeerd met een raadsinformatiebrief.

Overbrenging archief bouw- en monumentenvergunningen van de gemeente Haaren naar het Regionaal Archief Tilburg

Het college heeft besloten het archief bouwvergunningen 1996-2015 van de gemeente Haaren en het archief monumentenvergunningen 1987-2012 van de gemeente Haaren over te brengen naar het e-Depot van het Regionaal Archief Tilburg. Ook heeft het college besloten de uitsluitingenlijst van deze archieven vast te stellen, waarmee panden zoals scholen, bankgebouwen en het gemeentehuis, uit de openbaarheid worden gehaald.

Woningbouwontwikkeling hoek Pannenschuurlaan–Kerkhovenbaan, Oisterwijk

Het college heeft besloten om onder voorwaarden principemedewerking te verlenen voor het realiseren van 12 nieuwbouwwoningen op de hoek Pannenschuurlaan – Kerkhovenbaan in Oisterwijk. De gemeenteraad zal hierover worden geïnformeerd aan de hand van de bijgaande raadsinformatiebrief.

Naar boven