Kennisgeving verleende omgevingsvergunning: het realiseren van een drijvend bouwwerk en een steiger, Molendijk 15 te Oude Wetering, W2019/244

Verzenddatum: 6 september 2022

Activiteit: afwijken van het bestemmingsplan

De ontwerp-omgevingsvergunning heeft van 21 april 2022 tot en met 1 juni 2022 ter inzage gelegen. Hiertegen is één zienwijze ingediend. Het plan is niet aangepast.

Wanneer en waar kunt u het plan inzien?

De omgevingsvergunning ligt van donderdag 8 september 2022 t/m woensdag 19 oktober 2022 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. De omgevingsvergunning kan gedurende de openingstijden digitaal worden ingezien in de publieksruimte van het gemeentehuis van Kaag en Braassem, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Als u van deze gelegenheid gebruik wilt maken, adviseren wij u vooraf een afspraak te maken via www.kaagenbraassem.nl.

Instellen van beroep

Vanaf de dag na de dag van terinzagelegging kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden en eenieder die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede door eenieder die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze kenbaar hebben gemaakt. Tegen onderdelen die de gemeenteraad gewijzigd heeft vastgesteld, kan elke belanghebbende beroep instellen. Het instellen van beroep heeft geen opschortende werking. Hiervoor moet een voorlopige voorziening worden aangevraagd. Dit verzoek wordt gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling. Een afschrift van het ingediende beroepschrift dient meegezonden te worden.

De verleende omgevingsvergunning treedt in werking op 21 oktober 2022, tenzij voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt de inwerkingtreding van betreffend besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Algemene informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer L. Boogaard, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl

Naar boven