Voorontwerpbestemmingsplan ‘Braakakker 1 te Kaatsheuvel’

NL.IMRO.0809.BPBraakakker1-VO01

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan ‘Braakakker 1 te Kaatsheuvel’ voor iedereen ter inzage ligt. Dit ter voldoening aan het gestelde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Op het perceel Braakakker 1 te Kaatsheuvel staat in de bestaande situatie 1 woning met de daarbij behorende bijgebouwen. Ten oosten van de bestaande woning ligt momenteel een stuk grond braak. Het plan van de eigenaar van deze grond is om deze locatie te ontwikkelen en 4 nieuwe woningen toe te voegen.

Bestemmingsplan inzien

Je kunt het voorontwerpbestemmingsplan inzien. Dit geldt ook voor de stukken die daar bij horen. Je kunt dit doen van donderdag 8 september 2022 tot en met woensdag 19 oktober 2022. Bekijk het plan via www.loonopzand.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0809.BPBraakakker1-VO01).

Reactie geven

Iedereen kan binnen de genoemde periode een mondelinge of schriftelijke inspraakreactie geven op het plan. Stuur uw ondertekende schriftelijke reactie naar:

Het college van burgemeester en wethouders van Loon op Zand

Postbus 7

5170 AA Kaatsheuvel.

Contact

Wilt u meer informatie of een mondelinge inspraakreactie geven? Neem dan contact op met L. Schaerlaeckens afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, Cluster procedures. Hij is bereikbaar via telefoonnummer: 0416-289130 of e-mail: l.schaerlaeckens@loonopzand.nl.

Naar boven