Ontwerp wijzigingsplan Stedelijk gebied, wijziging Kattenburg 33 Druten en ontwerp beeldkwaliteitsplan ter inzage

Burgemeester en wethouders van Druten maken bekend dat voor iedereen het ontwerp wijzigingsplan ‘Stedelijk gebied, wijziging Kattenburg 33 Druten’ en het bijbehorende ontwerp beeldkwaliteitsplan ter inzage liggen.

Inhoud wijziging splan

Het ‘wijzigingsplan Stedelijk gebied, wijziging Kattenburg 33 Druten’ voorziet in twee levensloopgeschikte woningen aan de Kattenburg 33 in Druten. Het plangebied is gelegen op de percelen die bekend staan als kadastrale gemeente Druten, sectie B, nummers 5364 en 5365.

Ter inzage

De schriftelijke stukken behorende bij het ontwerp wijzigingsplan en beeldkwaliteitsplan zijn op afspraak in te zien in het gemeentehuis aan Heuvel 1 in Druten. Ook kunt u daar een mondelinge toelichting krijgen. De medewerkers zijn voor het maken van een afspraak telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur via telefoonnummer 088 432 70 00 of per e-mail via bouwenenleefomgeving@drutenwijchen.nl. Het ontwerp wijzigingsplan en ontwerp beeldkwaliteitsplan zijn ook digitaal beschikbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is: NL.IMRO.0225.BPWdrukattenburg33-2202.

Zienswijze

De termijn voor het indienen van een zienswijze bedraagt zes weken en vangt aan op donderdag 8 september en loopt tot en met woensdag 20 oktober 2022. Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerp wijzigingsplan en ontwerp beeldkwaliteitsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het College van B&W, Postbus 1, 6650 AA, Druten. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met de medewerkers van de balie Bouwen en Leefomgeving.

Kostenverhaal

In verband met het ontwerp wijzigingsplan zal de gemeente een overeenkomst met de initiatiefnemers aangegaan. Vanwege deze overeenkomst zal geen exploitatieplan worden vastgesteld. Tegen deze overeenkomst zal geen bezwaar en beroep open staan.

Druten, 08-09-2022

Burgemeester en wethouders van Druten,

mevrouw C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld, burgemeester

meneer B.P.P. Janssen, secretaris

Naar boven