Vastgesteld bestemmingsplan “Leuvenheim, Landgoed de Wildbaan” gemeente Brummen

 

 

Donderdag 20 januari 2022 heeft de gemeenteraad van de gemeente Brummen het bestemmingsplan “Leuvenheim, Landgoed de Wildbaan”, NL.IMRO.0213.BPBG700082-va01 ongewijzigd vastgesteld.

 

Bestemmingsplan

Voor Landgoed de Wildbaan wordt een maatschappelijke bestemming passend bij de historie en kenmerken van het landgoed voorzien. Het vastgestelde bestemmingsplan voorziet in het bestemmen van 18 zorgwoningen in het rijksmonumentale hoofdgebouw en 4 levensloopbestendige appartementen van 50 m² in het koetshuis. Daarnaast wordt dagbesteding voor zorgbehoevenden op het landgoed beoogd. De 5 bestaande woningen op het landgoed worden opnieuw positief bestemd. Een bestaand wandelpad op het landgoed wordt toegankelijker gemaakt. De bestaande mogelijkheid voor vestiging van kantoren wordt 200 m² verkleind.

 

I nzage termijn

Analoog

Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken, ligt vanaf dinsdag 01 februari 2022 tot en met maandag 14 maart 2022, tijdens openingstijden, ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis (Engelenburgerlaan 31, Brummen). Vanwege COVID-19 maatregelen zijn de stukken uitsluitend in te zien op afspraak.

 

  •  

Digitaal

Het bestemmingsplan is tevens digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.brummen.nl (onder Inwoner en ondernemer / Bouwen en Wonen / Bestemmingsplannen / bestemmingsplannen in procedure) en digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl via onderstaande link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0213.BPBG700082-va01

 

Beroep vastgesteld bestemmingsplan

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden een beroepschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Het beroep moet schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Voor burgers is het mogelijk digitaal beroep in te stellen. De voorwaarden voor het indienen van een digitaal beroepschrift staan op www.raadvanstate.nl. Gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift kunt u de Voorzitter van genoemde afdeling vragen een voorlopige voorziening te treffen. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

 

Naar boven