Ondermandaat (ver)huur gemeentelijk woningbedrijf

Besluit van het afdelingshoofd Dienstverlening van 11 augustus 2022, houdende het verlenen van ondermandaat aan de verhuurmedewerkers gemeentelijk woningbedrijf en beleidsmedewerker vastgoed,

 

gelet op het bepaalde in artikel 160, eerste lid onder e en artikel 171, tweede lid van de Gemeentewet, afdeling 10.1.1 van de Algemene wet bestuursrecht en het Mandaatstatuut Koggenland 2022.

 

Besluit:

Artikel 1  

  • a.

    De beleidsmedewerker vastgoed heeft de bevoegdheid tot het nemen van besluiten tot het aangaan, wijzigen of verlengen of beëindigen (op verzoek van de huurder) van een overeenkomst tot verhuur van een woning behorende tot het gemeentelijk vastgoed (waaronder het gemeentelijk woningbedrijf).

  • b.

    De verhuurmedewerkers gemeentelijk woningbedrijf hebben de bevoegdheid tot het nemen van besluiten tot het aangaan, wijzigen of verlengen of beëindigen (op verzoek van de huurder) van een overeenkomst tot verhuur van een woning van het gemeentelijk woningbedrijf.

Artikel 2  

  • a.

    De beleidsmedewerker vastgoed heeft de bevoegdheid tot het vertegenwoordigen van de gemeente bij het aangaan, wijzigen, verlengen of beëindigen (op verzoek van de huurder) van een overeenkomst tot verhuur van een woning behorende tot het gemeentelijk vastgoed (waaronder het gemeentelijk woningbedrijf)(ondertekenen).

  • b.

    De verhuurmedewerkers gemeentelijk woningbedrijf hebben de bevoegdheid tot het vertegenwoordigen van de gemeente bij het aangaan, wijzigen, verlengen of beëindigen (op verzoek van de huurder) van een overeenkomst tot verhuur van een woning behorende tot het gemeentelijk woningbedrijf (ondertekenen).

Artikel 3  

Dit besluit treedt in werking op de dag na bekendmaking van het besluit.

De Goorn, 11 augustus 2022

Afdelingshoofd Dienstverlening

F. Terwindt

Naar boven