Verkoop van strook grond door de gemeente Geldrop-Mierlo aan eigenaar perceel Hulst 151A te Geldrop

De gemeente Geldrop-Mierlo maakt bekend dat zij voornemens is om een strook grond (circa 23 m2), gelegen ten westen van het perceel Hulst 151A te Geldrop, onderdeel uitmakend van het kadastrale perceel gemeente Geldrop, sectie D, nummer 6662, te verkopen aan de eigenaar van het perceel Hulst 151A.

 

Gezien de ligging en geringe omvang van de strook grond en de eigendomspositie van de eigenaar, is de gemeente van mening dat uitsluitend de eigenaar van het perceel Hulst 151A in aanmerking komt voor aankoop van deze strook grond.

 

De overeenkomst tot verkoop zal worden gesloten vijftien dagen na de datum van deze publicatie van het voornemen, tenzij voordien een kort geding tegen dit voornemen aanhangig wordt gemaakt bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant.

 

Met deze publicatie geeft de gemeente Geldrop-Mierlo uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad d.d. 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778).

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de medewerkers van team SBR-Grondzaken van de afdeling Ruimte van de gemeente Geldrop-Mierlo, bereikbaar via telefoonnummer 040 289 38 93.

 

Geldrop, 25 augustus 2022

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo

Naar boven