Provincialeweg tussen afrit van A7 en Keern

 

WERKZAAMHEDEN aan de Berkhouterweg tot de aansluiting met de Provincialeweg vanaf en de Provincialeweg tussen de afrit van de A7 en het Keern te Hoorn

 

Het college maakt bekend dat een verzoek van afdeling Stadsbeheer, team realisatie is binnengekomen om een ontheffing te verlenen ingevolge artikel 4:6 van de Algemene plaatselijke verordening Hoorn 2010 (Apv). De ontheffing wordt aangevraagd ten behoeve van het uitvoeren van werkzaamheden aan de belijning en markering op bovengenoemde werkvakken. De uit te voeren werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van bestaande belijning en markering en het opnieuw aanbrengen van nieuwe belijning en markering. Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren zullen hiertoe de betreffende weggedeelten worden afgesloten. De werkzaamheden zullen in de nacht van 13 op 14 september 2022, van 23.00 tot 05.00 uur uitgevoerd gaan worden. Onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden worden de volgende reservenachten 14 op 15 september 2022 en 15 op 16 september 2022 voorgesteld.

 

Voor de veiligheid van de wegwerkers en verkeersdeelnemers worden de werkzaamheden ’s avonds en ’s nachts uitgevoerd, omdat er dan minder verkeer aanwezig

Om de door het wegverkeer te ondervinden hinder zoveel mogelijk te beperken vraagt u ontheffing aan om binnen voornoemd tijdspad de benodigde werkzaamheden gedurende maximaal 2 dagen in de avond- en de nachtperiode uit te mogen voeren. Er kan, tijdens de uitvoering van de werkzaamheden sprake zijn van geringe geluidsoverlast. Na afweging van alle belangen heeft het college besloten het verzoek in te willigen, omdat het gemeenschaps- en veiligheidsbelang dit noodzakelijk maakt. Om de optredende geluidoverlast zo veel mogelijk te beperken hebben wij aan de ontheffing voorschriften verbonden. De belanghebbenden die het aangaat, zullen hierover tijdig worden geïnformeerd.

 

Wilt u reageren?

Vanaf 12-08-2022 tot en met 23-09-2022 kunnen belanghebbenden bezwaar maken. Informatie over hoe u dit kunt doen vindt u onder het kopje ‘BEZWAARSCHRIFT’.

 

Naar boven