Bestemmingsplan Vrouwenweg 2 Schermerhorn

Titel

Bestemmingsplan Vrouwenweg 2 Schermerhorn

Publicatiedatum

Woensdag 17 augustus 2022

Postcode

1636 WD Schermerhorn

Type Officiële mededeling

Plannen / ruimtelijk

Tekst van de officiële mededeling

Burgemeester en wethouders maken de vaststelling bekend van bestemmingsplan Vrouwenweg 2 Schermerhorn.

Doel

Het bestemmingsplan Vrouwenweg 2 Schermerhorn is opgesteld om de bedrijfsbestemming op dit perceel te wijzigen in een woonbestemming met twee groepsaccommodaties.

Inzien

Het bestemmingsplan ligt voor een ieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van donderdag 18 augustus 2022 tot en met woensdag 28 september 2022. U kunt het bestemmingsplan inzien op:

www.alkmaar.nl/inzage of www.ruimtelijkeplannen.nl;

(bij PLANNAAM OF -NUMMER zoeken op Vrouwenweg 2 Schermerhorn of NL.IMRO.0361.BP00153-0305).

Wij vragen u voor het inzien van het bestemmingsplan gebruik te maken van de genoemde digitale mogelijkheden. Indien u het bestemmingsplan wilt komen inzien, dan zoeken wij in overleg met u een passende oplossing. Neem contact op via telefoonnummer 14 072.

Beroep

Gedurende de genoemde termijn kan tegen het bestemmingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Instellen van een beroep schort de werking van het bestemmingsplan niet op. Daarvoor kan verzoek om voorlopige voorziening worden gedaan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Burgemeester en wethouders van Alkmaar

Naar boven