omgevingsvergunning: Kampweg 2 in Zelhem, het oprichten van een milieu inrichting (het maken van een bodemverbeteraar door fermenteren van groenafval en bladrestanten)

Op26 januari 2022 heeft de gemeente Bronckhorst eenbesluit genomen op de aanvraag voor een omgevingsvergunning. De aanvraag is geregistreerd onder kenmerkt 18768316. De aanvraag gaat over het oprichten van een milieu inrichting (het maken van een bodemverbeteraar door fermenteren van groenafval en bladrestanten) aan de Kampweg 2 in Zelhem.

De ter inzage periodestart op 3 februari 2022 en duurt zes weken.

Het aanvraagformulier en het besluit van de gemeente zijn digitaal te raadplegen. Op uw verzoek kunnen wij de ingediende bijlagen via de e-mail naar u opsturen. Vult u hiervoor het formulier in op www.bronckhorst.nl/bekendmakingen of stuur een mail naar info@Bronckhorst.nl. Indien u dit wenst kunnen wij de ingediende bijlagen per post opsturen. Hiervoor kunnen legeskosten in rekening worden gebracht.

Mogelijkheden voor beroep

Een belanghebbende, alsmede een niet-belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen de omgevingsvergunning bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

De omgevingsvergunning treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Zutphen, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

 

Naar boven