Verleende evenementenvergunning voor een kermis op en nabij de Gildeweide te Diessen

 

De burgemeester danwel het college van Hilvarenbeek, voor zover het ieders bevoegdheden betreft, maakt bekend dat op grond van de APV, voor de volgende aanvragen vergunning/ontheffing is verleend:

  • 1.

    voor het organiseren en houden van een kermis op en nabij de Gildeweide te Diessen van zaterdag 3 september 2022 tot en met woensdag 7 september 2022 telkens van 14.00 uur tot 00.00 uur (evenementenvergunning);

  • 2.

    voor het organiseren en houden van het evenement op zondag 4 september 2022. Op zondag mag er gedurende de kerkdiensten geen versterkte muziek zijn tijdens het evenement (ontheffing Zondagswet);

  • 3.

    voor het ten gehore brengen van versterkte (live)muziek tijdens het evenement (ontheffing geluidshinder).

  •  

  • Verzenddatum: 11 augustus 2022

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen schriftelijk of digitaal bezwaar indienen binnen zes weken na de dag van verzending van de vergunning/ontheffing. Een bezwaarschrift kunt u sturen naar de burgemeester respectievelijk het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hilvarenbeek, voor zover het ieders bevoegdheden betreft, Postbus 3, 5080 AA Hilvarenbeek. Een digitaal bezwaarschrift indienen kan via het online formulier “Bezwaar indienen” op onze website www.hilvarenbeek.nl/bezwaar. Hiervoor heeft u uw DigiD nodig.

 

Voorlopige voorziening

Ook kunt u gelijktijdig met of na het indienen van het bezwaarschrift – bij een spoedeisend belang – een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Aan het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Naar boven