Vergunning verleend voor het bouwen van een woning aan Hogehoek 2f te Oeffelt

Omgevingsvergunningen verleend (uitgebreid)

Afgelopen periode is onderstaande omgevingsvergunning verleend

Definitief besluit voor het bouwen van een woning (bouwen, afwijken bestemmingsplan, inrit), aan Hogehoek 2f te Oeffelt.

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij vergunning hebben verleend voor de activiteit bouwen, afwijken bestemmingsplan, inrit.

Het besluit heeft betrekking op het bouwen van een woning (bouwen, afwijken bestemmingsplan, inrit), aan Hogehoek 2f te Oeffelt.

Het besluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van woensdag 17 augustus 2022 tot en met dinsdag 27 september 2022 ter inzage. De stukken zijn digitaal opvraagbaar via het team Ondersteuning Vergunningverlening, Toezicht & Handhaving via e-mail: gemeente@landvancuijk.nl.

Tegen de ontwerpbeschikking zijn geen zienswijzen ingediend.

Tegen dit besluit kan binnen de ter inzage termijn van de definitieve beschikking, beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Oost-Brabant te ‘s-Hertogenbosch door:

  • -

    belanghebbenden;

  • -

    niet-belanghebbenden die een zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebben ingediend.

Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degenen die beroep instellen kunnen de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant te ‘s-Hertogenbosch tevens verzoeken om het besluit te schorsen. Indien binnen de beroepstermijn naast het instellen van beroep een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Aan het vragen van een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Het postadres van de Rechtbank Oost-Brabant is: Postbus 90125, 5200 MA ‘s‑Hertogenbosch.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij de Rechtbank Oost-Brabant via Externe link:http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Hierover kunt u meer informatie lezen op de genoemde site, en op Externe link:www.digid.nl.

 

Naar boven