Ontwerpwijzigingsplan 'Franse Pad 1a Boekel'

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boekel maken bekend dat met ingang van 18 augustus 2022, gedurende zes weken het ontwerpwijzigingsplan ‘Franse Pad 1a Boekel' tijdens openingstijden ter inzage ligt bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Het ontwerpplan met bijbehorende stukken is tevens raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.0755.BPWBOEKfransepad1a-ON01).

Het plan voorziet in de realisatie van één vrijstaande woning aan het Franse Pad. De wijzigingsbevoegdheid die hiertoe moet leiden was reeds opgenomen in het vigerende bestemmingsplan ‘Kom Boekel 2007’.

Wettelijk gezien bestaat de verplichting om alle kosten die gepaard gaan met het onderhavige plan te verhalen. Aangezien er met de eigenaar van de gronden een anterieure overeenkomst is gesloten, is besloten om te verklaren dat het kostenverhaal anderszins verzekerd is. Er behoeft dan ook geen exploitatieplan te worden vastgesteld.

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan een ieder schriftelijk of mondeling diens zienswijze omtrent het plan kenbaar maken. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wenst te maken, kunt u binnen de genoemde termijn contact opnemen met één van de beleidsmedewerkers ruimtelijke ordening. Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij het college van B&W van Boekel, Postbus 99, 5427 ZH te Boekel.

 

Boekel 17 augustus 2022

Naar boven