Toestemming voor het kappen van 4 bomen in de omgeving van de Breehornstraat en Zwinstraat in Den Oever. De aanvraag is geregistreerd onder nummer Z-344328. Kappen (artikel 2.2, lid 1, sub g van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht - Wabo).

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hollands Kroon hebben een omgevingsvergunning verleend met de actititeit kap. Het bevoegd gezag geeft hiermee toestemming voor het kappen van 4 bomen in de omgeving van de Breehornstraat en Zwinstraat in Den Oever. De 4 bomen dienen te worden verwijderd vanwege de voorgenomen herinrichting van de Breehornstraat en Zwinstraat. Door werkzaamheden aan de (ondergrondse) infrastructuur is het niet mogelijk om deze bomen te behouden. Er vindt herplanting plaats van 12 nieuwe bomen.

 

Een omgevingsvergunning wordt bij het bevoegd gezag van de gemeente Hollands Kroon aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat het bevoegd gezag u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.

Bent u het niet eens met de vergunning?

U kunt het bevoegd gezag van de gemeente Hollands Kroon tot 21 september 2022 laten weten dat u het niet eens bent met de verleende omgevingsvergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de omgevingsververgunning tegen uw belangen ingaat. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de omgevingsvergunning in het gemeentehuis van Hollands Kroon bekijken. Bezoek voor de openingstijden en het adres de webpagina www.hollandskroon.nl met informatie over de openingstijden en het adres van de locatie van de gemeente Hollands Kroon. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088-3215000.

Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?

 

Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de voorzieningsrechter Noord-Holland te Haarlem vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat het bevoegd gezag van de gemeente Hollands Kroon een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online via www.rechtspraak.nl van de rechtbank. Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088-3616100. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

 

Naar boven