Bekendmaking vaststelling bestemmingsplan ‘Vredemaker Oost Fase V’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan ‘Vredemaker Oost Fase V’ op 11 juli 2022 door de gemeenteraad is vastgesteld. Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk om ten oosten van het bedrijventerrein Vredemaker Oost in De Goorn aanvullende bebouwing ten gunste van een bedrijventerrein mogelijk te maken.

Procedure

Het ontwerpbestemmingsplan heeft met ingang van vrijdag 15 april 2022 tot en met vrijdag 27 mei 2022 ter inzage gelegen (6 weken). Hierop zijn geen zienswijzen ontvangen. Het vastgestelde bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is NL.IMRO.1598.BPLGVrmakerV-vg01. Wilt u het bestemmingsplan inzien op het gemeentehuis? Neemt u dan contact op met dhr. M. Groefsema van het team Beleid (0229-548 400) voor het maken van een afspraak.

Beroep

De beroepstermijn start op 12 augustus 2022 en duurt zes weken. Gedurende de beroepstermijn kan een belanghebbende beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Beroep kan alleen worden ingesteld door een belanghebbende. Ingevolge het bepaalde in artikel 3.8, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening treedt het bestemmingsplan in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Totdat op het beroep is beslist, kan een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden gedaan. Wordt dat verzoek gedaan binnen de beroepstermijn dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. (artikel 8.4 van de Wet ruimtelijke ordening).

 

Naar boven