Kennisgeving besluit op aanvraag evenementenvergunning Stendermolenweg 9 (Buurserzand)

De gemeente heeft op 8 augustus 2022 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z/22/023928 voor een evenementenvergunning voor Nacht van de Nacht op 29 oktober 2022 op de locatie Stendermolenweg 9 (Buurserzand). De vergunning is toegekend. Het besluit betreft de volgende onderdelen:

  • Evenement

Inzage

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis. Wilt u deze inzien? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via (053) 573 45 67. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website onder het kopje “dossiers inzien”.

Bezwaren indienen

Tegen het besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na bekendmaking van het besluit een bezwaarschrift indienen. Een bezwaarschrift kanschriftelijk gericht worden aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 102, 7480 AC Haaksbergen, of digitaal worden ingdiend door middel van het op de website www.haaksbergen opgenomen bezwaarformulier.U wordt verzocht bij correspondentie het zaaknummer te vermelden. Het is niet mogelijk om een bezwaarschrift per e-mail of per fax in te dienen. Door het indienen van een bezwaarschrift wordt de werking van de vergunning niet geschorst. Daarvoor dient naast het indienen van een bezwaarschrift een verzoek om voorlopige voorziening (in tweevoud) te worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Overijssel, Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle.

Naar boven