de Anodeweg vanaf de kruising Neutronweg

 

WERKZAAMHEDEN aan de Anodeweg vanaf de kruising Neutronweg tot en met de kruising met de Kathodeweg en de Kathodeweg tot de kruising met de Kernweg te Hoorn

Het college maakt bekend dat een verzoek van Afdeling Stadsbeheer, team realisatie is binnengekomen om een ontheffing te verlenen ingevolge artikel 4:6 van de Algemene plaatselijke verordening Hoorn 2010 (Apv). De ontheffing wordt aangevraagd ten behoeve van het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan de Anodeweg vanaf de kruising Neutronweg tot en met de kruising met de Kathodeweg en de Kathodeweg tot de kruising met de Kernweg te Hoorn. De uit te voeren werkzaamheden betreffen asfalteringswerkzaamheden in verband met het bereiken van het einde van de levensduur van de aanwezige asfaltverharding. Tevens zal het aanwezige funderingsmateriaal opgewaardeerd worden. Hiertoe zal het aanwezige funderingsmateriaal worden door gefreesd en worden vermengd met nieuw aan te brengen menggranulaat. De aan de betreffende wegen gelegen inritten, parkeervakken, afwateringsgoten, afwateringskolken en kolkenleidingen zullen opnieuw aangebracht worden. Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren zal, in overleg met de aan het betreffende weggedeelte gelegen bedrijven en bedrijfswoningen, hiertoe het betreffende weggedeelte worden afgesloten. De onderhoudswerkzaamheden zullen in de periode van woensdag 7 september 2022 tot en met vrijdag 11 november 2022 worden uitgevoerd. Om de door de bedrijven te ondervinden hinder zoveel mogelijk te beperken en de uitvoeringsduur van de werkzaamheden zo kort mogelijk te houden wordt ontheffing aangevraagd om binnen voornoemd tijdspad de benodigde werkzaamheden gedurende maximaal 5 dagen in de avond- en de nachtperiode alsmede maximaal 5 keer in het weekend uit te mogen voeren. Er kan, tijdens de uitvoering van de werkzaamheden sprake zijn van geringe geluidsoverlast. Na afweging van alle belangen heeft het college besloten het verzoek in te willigen, omdat het gemeenschaps- en veiligheidsbelang dit noodzakelijk maakt. Om de optredende geluidoverlast zo veel mogelijk te beperken hebben wij aan de ontheffing voorschriften verbonden. De belanghebbenden die het aangaat, zullen hierover tijdig worden geïnformeerd.

 

Wilt u reageren?

Vanaf 03-08-2022 tot en met 14-09-2022 kunnen belanghebbenden bezwaar maken. Informatie over hoe u dit kunt doen vindt u onder het kopje ‘BEZWAARSCHRIFT’.

Naar boven