besluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht uitgebreide voorbereidingsprocedure

Aanvraag revisievergunning Dieselstraat 17 in Kampen

zaaknummer 533462020

 

Burgemeester en wethouders van Kampen

hebben besloten om de omgevingsvergunning te verlenen voor de revisie van nieuwe geheel omvattende omgevingsvergunning voor de inzameling, op/overslaan en bewerken van veegvuil en RKG-slib op het perceel Dieselstraat 17 in Kampen.

De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen tot zes weken na publicatie ter inzage in het gemeentehuis. Wanneer u de documenten in het gemeentehuis wilt inzien, vragen wij u een afspraak te maken via het telefoonnummer: 14 038. Desgewenst kunt u de documenten digitaal toegestuurd krijgen. Dit kunt u opvragen bij omgevingsloket@odijsselland.nl onder vermelding van zaaknummer 0166ESUITE533462020.

Beroep

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tegen de omgevingsvergunning digitaal (met het “Beroepschriftformulier” op www.rechtspraak.nl) of schriftelijk beroep instellen bij de Rechtbank Overijssel, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift is zes weken. Deze termijn begint op de dag na bekendmaking van het besluit. Het beroepschrift moet ondertekend zijn en dient in ieder geval te bevatten:

 

  • 1.

    de naam en het adres van de indiener;

  • 2.

    de dagtekening;

  • 3.

    een aanduiding/omschrijving van het besluit waartegen beroep wordt ingesteld;

  • 4.

    de redenen/gronden van het beroep.

Verzoek om een voorlopige voorziening

Verder kan op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht aan de voorzieningen-rechter van de Rechtbank Overijssel verzocht worden een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Het vragen van een voorlopige voorziening aan de voorzieningenrechter van de rechtbank is mogelijk, indien u binnen de genoemde termijn van zes weken ook een beroepschrift indient. Bij het verzoek om voorlopige voorziening dient een afschrift van het beroepschrift te worden overlegd en in het verzoek dient te zijn aangegeven wat het spoedeisend belang is . Het verzoek om voorlopige voorziening kan digitaal (met het “Verzoekschriftformulier” op www.rechtspraak.nl) of schriftelijk worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Overijssel Afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle.

Voor het indienen van beroep en verzoek om voorlopige voorzieningen is griffierecht verschuldigd.

Naar boven