Omgevingsvergunning verleend: Herpen, Berghemseweg 2 A

Herpen, Berghemseweg 2A

Het uitbreiden van een bedrijfspand

Omgevingsvergunning verleend

Kenmerk: ZKN 1078934

 

Burgemeester en wethouders hebben een omgevingsvergunning verleend. Op 4 augustus 2022 hebben wij de vergunning verstuurd.

 

Bent u het daar niet mee eens? Stuur dan een bezwaarschrift. Een bezwaarschrift is een brief waarin staat waarom u het niet eens bent met een besluit. Dit heet ‘bezwaar maken’. Het bezwaarschrift moet u binnen 6 weken indienen. Deze termijn begint de dag nadat wij de vergunning hebben verstuurd. Stuur uw bezwaarschrift naar:

Gemeente Oss

College van burgemeester en wethouders

Ter attentie van Hoofd afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving.

Postbus 5

5340 BA Oss

 

Wilt u weten hoe u bezwaar kunt maken? Kijk dan op www.oss.nl/bezwaar. Heeft u een elektronische handtekening (DigiD) of eHerkenning? Dan kunt u het bezwaarschrift ook digitaal indienen. Kijk dan op www.oss.nl -> Digitaal Loket -> Bezwaarschrift indienen.

 

Heeft u bezwaar gemaakt? Maar wilt u niet wachten tot uw bezwaarschrift behandeld is? Omdat de vergunning bijvoorbeeld onherstelbare gevolgen voor u heeft? Dan kunt u de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant vragen om een voorlopige beslissing te nemen. Wilt u weten hoe u dat doet? Kijk dan op de website www.loket.rechtspraak.nl -> Burgers -> Digitaal procederen – Rechtbanken sector bestuursrecht.

 

Wilt u de stukken komen bekijken? Dan moet u een afspraak maken via de balie Bouwen, Milieu en Leefomgeving. Het telefoonnummer is 14 0412. U kunt een afspraak maken voor elke werkdag (maandag tot en met vrijdag) tussen 9.00 uur en 16.00 uur.

Naar boven