Allonge anterieure overeenkomst woonbebouwing locatie Hoekstraat 12 en omgeving te Nuenen c.a.

Anterieure overeenkomst

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen c.a. maken bekend dat er een allonge op de anterieure overeenkomst inzake ‘woonbebouwing locatie Hoekstraat 12 en omgeving’ is gesloten tussen de gemeente Nuenen c.a. enerzijds en Brekelmans Vastgoed B.V. en de Stichting tot beheer en exploitatie “Het Laar” anderzijds (artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) in samenhang met artikel 6.12 lid 2 Wro).

De allonge op de overeenkomst heeft betrekking op het maximaal aantal woningen die binnen de voorgenomen ontwikkeling mogelijk worden gemaakt. Dit maximum aantal woningen wordt met 1 woning verhoogd tot een maximum van 30 woningen, waarvan minimaal 9 woningen worden gerealiseerd die tot de Sociale Koop en/of Huur behoren. Het projectgebied ligt in Nederwetten in het verlengde van de Willem Sengershof en in de oksel van de Hoekstraat en de Eikelkampen.

Ter inzage

De zakelijke beschrijving van de inhoud van de anterieure overeenkomst ligt vanaf 1 februari 2022 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. De zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst kan op afspraak of tijdens openingstijden bij de receptie van het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen worden ingezien. Voor vragen kan u contact opnemen met de heer G.J. Andriessen van de afdeling Ontwikkeling (telefoonnummer 06-40290248).

Tegen de gesloten allonge op de overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

Nuenen, 31 januari 2022

Burgemeester en wethouders Nuenen ca

Naar boven