Gemeente Alblasserdam, verleende omgevingsvergunning Brasem 5 te Alblasserdam

Kennisgeving beschikking

verleende omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alblasserdam maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning hebben verleend:

 

Aanvraag:

Z-22-409726

Activiteit:

  • Roerende zaken

Voor: het plaatsen van een 6m3 container

Locatie: Brasem 5 te Alblasserdam

Datum besluit: 3 augustus 2022

 

Inzage

De beschikking met bijbehorende stukken is op afspraak tijdens kantooruren in te zien bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Johan de Wittstraat 140, 3311 KJ Dordrecht. Via telefoonnummer 078 – 7708585 kunt u een afspraak maken.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen bezwaar indienen binnen zes weken na de dag van verzenddatum van deze besluiten. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar zich richt en de gronden van het bezwaar. Het bezwaar moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Alblasserdam. Indiening van een bezwaarschrift betekent niet dat de werking van het besluit wordt uitgesteld. Na indiening van een bezwaarschrift bestaat de mogelijkheid een voorlopige voorziening aan te vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, Bestuursrecht team B (Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam).

Naar boven