Ontwerp bestemmingsplan Alphensebaan 11 te Chaam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam maken bekend dat van 9 augustus 2022 tot en met 19 september 2022 ter inzage ligt: 

  • 1.

    Het ontwerpbestemmingsplan Bestemmingsplan Alphensebaan 11 te Chaam, met bijbehorende documenten met als IMRO-nummer NL.IMRO.1723.BPAlphensebaan11-ON01;

  • 2.

    Het besluit Hogere waarde wegverkeerslawaai voor Bestemmingsplan Alphensebaan 11 te Chaam.

Waar gaat het ontwerpbestemmingsplan over?

Dit ontwerpbestemmingsplan betreft het omzetten van de bestemming 'Bedrijf' naar de bestemming 'Wonen', ten behoeve van de bouw van één Ruimte-voor-Ruimtewoning en de omzetting van een bedrijfswoning naar burgerwoning. Hierbij worden de bedrijfsactiviteiten op het adres Alphensebaan 11 beëindigd. De locatie is de Alphensebaan.

Waar gaat het ontwerpbesluit Hogere waarde over?

Het ontwerpbesluit Hogere waarde wegverkeerslawaai gaat over het vaststellen van een hogere grenswaarde wegverkeerslawaai tot maximaal 53 dB als gevolg van verkeersgeluid van de Alphensebaan. 

Hoe kunt u de stukken bekijken?

De stukken liggen van 9 augustus 2022 tot en met 19 september 2022 voor 6 weken ter inzage.

Digitaal kunt u de stukken inzien via:

  • 1.

    Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl, met als IMRO-nummer NL.IMRO.1723.BPAlphensebaan11-ON01.

Het ontwerpbesluit Hogere waarde is alleen in te zien op het gemeentehuis van Alphen-Chaam. Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken inzien op het gemeentehuis van Alphen-Chaam. Inzien kan tijdens openingstijden van het gemeentehuis, Willibrordplein 1 te Alphen. Als u gebruik wilt maken van deze inzage mogelijkheid maakt u een afspraak met het klantcontactcentrum van de gemeente. U kunt online een afspraak maken via www.alphen-chaam.nl , door te bellen naar ons algemene nummer 14 013 of per mail naar info@alphen-chaam.nl. Voor specifieke vragen kunt u een afspraak maken met de behandelend medewerker, Jan-David den Hartogh, bereikbaar via tel.: 088-3821391

Wat kunt u doen als u het niet eens bent met de plannen?

U kunt een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen van 9 augustus 2022 tot en met 19 september 2022. Uw zienswijze moet binnen deze termijn zijn ontvangen.

Schriftelijk kunt u uw zienswijze als volgt indienen:

  • 1.

    U kunt uw schriftelijke zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan sturen naar de gemeenteraad van de gemeente Alphen-Chaam, 5130 AA Alphen NB

  • 2.

    U kunt uw schriftelijke zienswijze op het ontwerpbesluit Hogere Waarde sturen naar het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam, 5130 AA Alphen NB 

In de brief geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en waar u het niet mee eens bent. U moet in de brief ook uw naam, adres, handtekening en datum zetten.

Mondeling kunt u uw zienswijze als volgt indienen:

  • 1.

    Voor het indienen van een mondelinge zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan neemt u contact op met de behandelend medewerker, Jan-David Den Hartogh, bereikbaar via telnr.: 088-3821391.

  • 2.

    Voor het indienen van een mondelinge zienswijze op het ontwerpbesluit Hogere waarde neemt u contact op met de behandelend medewerker Jelle Lauf, bereikbaar via tel.: 088-3821136 of via JelleLauf@abg.nl.

Naar boven