Ontwerp alcoholvergunning paracommerciële rechtspersoon, Scheepvaartstraat 9 te Deventer (196763-2022)

De burgemeester van Deventer heeft op grond van artikel 3 van de Alcoholwet het voornemen om een alcoholvergunning te verlenen aan Stichting Theaterschip voor het uitoefenen van het paracommercieel horecabedrijf plaatsvindend op het adres Scheepvaartstraat 9 te Deventer.

Inzage en het indienen van schriftelijke of mondelinge zienswijzen is mogelijk binnen zes weken na de datum van verzending van het ontwerpbesluit. Het ontwerpbesluit is verzonden op 3 augustus 2022.

Inzage is mogelijk tijdens kantooruren bij Publiekscontacten Vergunningen, Grote Kerkhof 1. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Voor openingstijden raadpleeg 'bezoeklocaties' op www.deventer.nl/contact.

In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijzen betrekking hebben.

Uw schriftelijke zienswijze, onder vermelding van het zaaknummer, kunt u sturen naar de burgemeester van Deventer, t.a.v. afdeling Ondernemen en Vergunningen, Postbus 5000, 7400 GC Deventer.

Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ondernemen en Vergunningen op telefoonnummer 14-0570. Ik maak u erop attent dat slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als men belanghebbende is en een zienswijze tegen het ontwerpbesluit heeft ingediend.

Naar boven