VERLENEN OMGEVINGSVERGUNNING BRANDVEILIGGEBRUIK: Eisenhowerstraat 2, 7901 AH Hoogeveen (uitgebreide procedure)(28-07-2022)

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hoogeveen maken bekend dat zij, met inachtneming van het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), de vergunning te verlenen voor het onderstaande:

 

  • -

    Eisenhowerstraat 2, 7901 AH Hoogeveen voor brandveilig gebruik van het zorggebouw (gedeelte St. Profila Zorg) met de volgende activiteit:

     

    - Brandveilig gebruik (artikel 2.1, lid 1, sub d Wabo);

     

    Op de voorbereiding van dit besluit is de uniforme openbare voorbereidingsprocedure, als bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, van toepassing.

    Het besluit met bijbehorende stukken heeft gedurende 6 weken ter inzage gelegen van 9 juni 2022 tot en met 20 juli 2022, in het Compagnieshuis bij de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 24 in Hoogeveen.

    Naar aanleiding van de terinzagelegging zijn geen zienswijzen binnengekomen.

    Bent u het niet eens met het besluit? Dan kunt u een beroepschrift indienen bij de rechtbank. Dat doet u binnen zes weken na de dag van publicatie van dit besluit. Het postadres is: Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Voor het instellen van beroep zijn griffierechten verschuldigd.

    Als beroep is ingesteld tegen dit besluit kan, als onverwijlde spoed dat vereist, ook om een voorlopige voorziening worden gevraagd. Het verzoek moet worden gedaan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland. Ook hiervoor zijn griffierechten verschuldigd

     

 

Naar boven