Kennisgeving besluit op aanvraag beschikking, Amstelstraat 9, 7103JP Winterswijk

Toestemming voor Open AZC Dag 24 september 2022 aan Amstelstraat 9, 7103JP Winterswijk

De gemeente Winterswijk heeft een vergunning verleend. De gemeente Winterswijk geeft hiermee toestemming voor het houden van de Open AZC Dag op 24 september 2022 aan Amstelstraat 9, 7103JP Winterswijk.

Waarom publiceert Gemeente Winterswijk dit bericht?

Met dit bericht informeert de gemeente Winterswijk u over het besluit. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Bent u het niet eens met de vergunning?

U kunt de gemeente Winterswijk tot en met 13 september 2022 laten weten dat u het niet eens bent met het besluit. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als het besluit tegen uw belangen ingaat. Op onze website staat hoe u bezwaar kunt maken. Een bezwaar kan alleen schriftelijk per post worden ingediend.

In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over het besluit bekijken. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ons mailen of bellen. Dit kan via gemeente@winterswijk.nl of ons telefoonnummer (0543) 543 543

Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?

Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de rechtbank Gelderlandvragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de Gemeente Winterswijk een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online via de website van de rechtbank. Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 20 00. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

Naar boven