Vaststellen maatwerkvoorschriften in het kader van Activiteitenbesluit milieubeheer aan Vuursteenstraat ongenummerd (tegenover nr. 10), kadastraal S 897 te Boxmeer

KENNISGEVING BESLUIT MAATWERKVOORSCHRIFTEN

Burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk hebben een besluit genomen tot het stellen van maatwerkvoorschriften

Gegevens aanvraag

gelet op artikel 2.20 van het Activiteitenbesluit milieubeheer zijn maatwerkvoorschriften vastgesteld voor geluid.

Locatie: Vuursteenstraat ongenummerd (tegenover nr. 10), kadastraal S 897 te Boxmeer

Zaaknummer: Z/21/738385

Datum verzending: 1 augustus 2022

Bezwaar en voorlopige voorziening

U kunt de beschikking inzien gedurende zes weken na datum van verzending bij de publieksbalie van de gemeente. Wij verzoeken u hiervoor een afspraak te maken, zodat wij u beter van dienst kunnen zijn.

Binnen 6 weken na de dag van de verzenddatum van de beschikking kunnen belanghebbenden een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk, Postbus 7, 5360 AA Grave. Het bezwaarschrift moet zijn gemotiveerd en ondertekend. U kunt ook digitaal bezwaar indienen via www.gemeentelandvancuijk.nl.

Gelijktijdig met het indienen van het bezwaarschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Oost Brabant, Postbus 90.125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende bezwaarschrift te worden gevoegd. Voor het instellen van genoemd verzoek is een griffierecht verschuldigd. Voor meer informatie over maken van bezwaar verwijzen wij u naar de gemeentelijke website.

 

Naar boven