Eerste wijziging uitvoeringsbesluit hondenkaart Helmond 2021

Burgemeester en wethouders van de gemeente Helmond,

Collegevoorstel 50812863

 

gelet op het bepaalde in artikel 2.4.17 en artikel 2.4.18 van de Algemene Plaatselijke Verordening Helmond 2020 (hierna te noemen: APV),

 

 

b e s l u i t e n :

 

vast te stellen de Eerste wijziging Uitvoeringsbesluit hondenkaart 2021.

Artikel 1 Vervallen hondenverbodsgebied

In artikel 1 onder D (aanwijzing binnenstad als algeheel verbodsgebied voor honden als bedoeld in artikel 2.4.17 eerste lid aanhef en onder b van de APV) komt nummer 32 te vervallen en komt als volgt te luiden:

 

  • 32.

    (vervallen)

Artikel 2 Vervanging hondenkaart (bijlage bij uitvoeringsbesluit)

Bijlage 1 behorende bij het Uitvoeringsbesluit hondenkaart Helmond 2021 wordt vervangen door bijlage 1 (zie bijlage bij dit wijzigingsbesluit).

Artikel 3 Inwerkingtreding

Dit wijzigingsbesluit treedt in werking op 1 januari 2022.

Besloten in de vergadering van 21 december 2021.

Burgemeester en wethouders van Helmond,

mevrouw P.J.M.G. Blanksma-van den Heuvel

de burgemeester

H.J. de Ruiter

de secretaris

 

Bezwaar en verzoek om voorlopige voorziening

Bent u het niet eens met < mijn / ons > besluit? Dan kunt u hiertegen een bezwaarschrift indienen. Uw bezwaarschrift stuurt u aan < het college van burgemeester en wethouders / de burgemeester > van Helmond, postbus 950, 5700 AZ Helmond. U kunt uw bezwaarschrift ook digitaal indienen via www.helmond.nl/bezwaar . Zorgt u er voor dat u het bezwaarschrift indient binnen zes weken na de dag van verzending van dit besluit. Daarmee voorkomt u dat wij uw bezwaarschrift niet meer kunnen behandelen.

Een bezwaarschrift moet ondertekend zijn en bevat verder: uw naam en adres, de datum waarop het bezwaarschrift is geschreven, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden (argumenten) van het bezwaar. Wilt u verhinderen dat het besluit op korte termijn wordt uitgevoerd? Dien dan ook een verzoek om een voorlopige voorziening in bij de voorzieningenrechter. Een verzoek daartoe richt u aan: De Voorzieningenrechter, sector bestuursrecht, postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. U kunt uw verzoekschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Heeft u vragen over het indienen van een (digitaal) bezwaarschrift of een voorlopige voorziening ? Kijk dan op de site van de gemeente Helmond, www.helmond.nl /bezwaar. Of vraag de brochure aan bij de Stadswinkel (telefoonnummer 14 0492).

 

Bijlage 1  

 

Hondenkaart 2021 eerste wijziging

 

Naar boven