Aanvraag evenementenvergunning voor 25 jaar Citroën-oldtimermarkt, Heidestraat, Brunssum

De gemeente Brunssum heeft een aanvraag voor een evenementenvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor een "25 jaar Citroën-oldtimermarkt", te houden op zondag 25 september 2022 op het evenemententerrein in het Schutterspark, Heidestraat te Brunssum.

Dossiernummer: 202215795

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een evenementenvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om een evenement te organiseren. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat het evenement plaatsvindt in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning?

De gemeente heeft de aanvraag voor een vergunning ontvangen op 28 juli 2022.De gemeente neemt daarover waarschijnlijk 19 augustus 2022 een besluit. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met het Klant Contact Centrum van de gemeente. Dit kan via het telefoonnummer 045 – 5278555.

Ook kunt u vragen om digitale toezending van (delen van) de aanvraag. U dient hiervoor het digitale formulier ‘Opvragen gegevens naar aanleiding van openbare bekendmaking’ in te vullen.

Het digitaal toezenden van de aanvraag is kosteloos, tot het moment waarop de omgevingsvergunning onherroepelijk is geworden, dat wil zeggen definitief verleend of geweigerd is. Wilt u ná het onherroepelijk worden van de vergunning stukken toegestuurd krijgen, dan worden daarvoor legeskosten inrekening gebracht.

Naar boven